Världsledande spelare genom tiderna
Historia och kuriosa

Världsledande spelare genom tiderna

I följande text kommer du att få möjlighet att läsa mer om de bästa och världsledande golfspelarna genom tiderna och om deras bedrifter. Om du själv vill läsa listor med information så är det här ett bra tips på en lista som ständigt uppdateras.

Några av historiens världsledande golfare

Det finns förstås olika sätt att mäta framgång på. Den framgång som det refereras till i den här texten baserar sig nästan uteslutande på hur mycket pengar spelarna har tjänat. Det vill säga, ju mer de har tjänat desto mer framgångsrika räknas det som. Dock hänger det förstås ofta ihop, att tjäna mycket pengar och vara duktig på golf/världsledande spelare.

Bland damer som varit extra framgångsrika genom historien kan nämnas exempelvis: Annika Sörenstam, Amy Alcott, Beth Daniel, Marlene Hagge, Se Ri Pak och Mickey Wright. Det finns förstås många fler, men ovan är utan inbördes ordning hämtade från en topp-tjugo-lista. På herrsidan finns exempelvis följande personer med: Severiano Ballesteros, Bobby Jones, Ben Hogan, Martin Kaymar, Tiger Woods och Tom Kite.

Att bli världsledande golfspelare kräver mycket arbete, slit och tid. Om du är intresserad av att bli professionell golfspelare finns det mycket mer information på den här sidan att läsa och ta del av.